top of page

Overskrift 1

Orginal Dermaroller

Home Care Dermaroller™

 

 

Rul dig til en sund og smuk hud med Home Care Dermaroller™

 

 

Med alderen bliver huden tyndere og fornys langsommere. Som supplement til den professionelle Dermaroller™ behandling, kan du behandle ansigt og hals derhjemme med Home Care Dermaroller og opnå synlig forbedring af hudens udseende og struktur. Home Care Dermaroller er en lille rulle med ultratynde nåle, der rulles blidt over huden og som har vist sig at have en revolutionerende effekt bl.a. på cellefornyelse.

Odacite

Hos Odacité bestræber man sig på at producere de mest effektive produkter helt uden toksiner. Man spejder overalt i verden for at købe ingredienser af højeste kvalitet, ædle planteekstrakter, magiske olier og potente kosmeceutiske ingredienser. Ultimativ kraft, absolut friskhed og fuldstændig renhed er ufravigelige kriterier for udvælgelse. Dette sikrer, at hver formel øjeblikkeligt forbedrer den måde, hvorpå din hud ser ud og føles.

 

Odacité tester produkterne på virkelige mennesker og aldrig på dyr. De er stolte af deres PETA certificering.

 

Odacité anvender aldrig: fyldstoffer, parabener, nanopartikler, petrokemi, PEG, syntetiske parfumer, farvestoffer, phenoxyethanol.

Suki Skin Care

Suki Skin Care er et populært amerikansk mærke blandt celebrities, og det med god grund. Deres økologiske hudpleje produkter har en klinisk bevist effekt på problemhud. Alle planter og urter er nøje udvalgt, dyrket og behandlet, så den største effekt og det bedste resultat på huden sikres. I test har man efter bare 4 ugers brug set reducering af problemhud hos 87% hos brugere af balancing serien, og 92% reducering af rynker hos brugerne af anti-age serien.

The Organic Phamarcy

Det engelske celebritymærke, The Organic Pharmacy, fra London er en eksklusiv, ren, holistisk, effektiv og samtidigt blid hudplejeserie af højeste kvalitet. Mærket er fremstillet af farmaceut og homøpat, Margo Marrone, og produkterne er også lavet derefter. Alle produkterne er baseret på førsteklasses rene og økologiske råvarer og udviklet ved brug af nyeste avanceret teknologi. Hver ingrediens har en effekt og er tilført i så store mængder, at man straks mærker en forskel på huden.

Dermaoxy

DermaOXY er et dansk brand, udviklet, testet og produceret i Danmark, og er i dag et succesfuldt internationalt brand. Deres plejeprodukter tilfører hud og hårbund fugt med den aktive hyaluronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- og kollagenproduktion. DermaOXY laver også produkter til særlige behandlinger som diamantslibning og oxygenbehandling, som jeg også tilbyder i klinikken.

Coola

Coola er et californisk mærke, der producerer bæredygtig og økologisk solcreme. Med Coola produkter er du garanteret 70 - 97 % økologiske ingredienser, som er helt friske og lokalt producerede. Derudover er deres produkter produceret på solenergi og er selvfølgelig 100 % "cruelty free" - det vil sige uden dyreforsøg.

Please reload

Glo skin beauty

Glo minerals er prisvindende mineral makeup der er unikt designet til at levere uovertruffen dække med et bredt spektrum af farve og produktmuligheder samt UV og miljømæssig beskyttelse af huden.
Formuleret uden indhold af talkum, parabener, kunstige parfume og farvestoffer, er glominerals det ideelle valg uanset alder og hudtype.

 

  • Ekseptionelt dække der holder

  • Smuk og naturlig finish

  • Fyldt med kraftfulde anti oxidanter

  • Velegnet til alle hudtyper, også sensitiv

bottom of page