top of page

 Behandlinger

Silkpeel

Silkpeel er en nyskabelse inden for behandling af specifikke hud problemer, en metod der kombinerer lokal eksfoliering med tilførsel af fugt. Et silkpeel diamanthoved eksfolierer huden i et lukket vakuumsystem samtidig med,at der tilføres et hudprodukt ved kontrolleret intensitet. Silkpeel stimulerer hudens celler til ny vækst og behandler netop dit specielle hudproblem så hud gives et fornyede lift.

HVEM ER SILKPEEL VELEGNET TIL?

Det er en hurtig og effektiv behandling hvor du opnår synlige resultater med det samme uden de komplikationer og ubehag der kan være forbundet med invasiv behandling.

SILKPEEL BEHANDLER:

»  Tør hud
»  Fedtet hud
»  Fine linier og rynker
»  Rødme
»  Eksem
»  Solskader
»  Ru hud
»  Hyperpigmentering
»  Akne/aktiv akne

Brow Styling

Farvning og retning af bryn (voks,saks og pincet). jeg guider dig i hvordan Jeg vil slutter af med bryn makeup.

Økologiske Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlingerne hos Naturlig Glød er skræddersyede til netop din hudtype og dine behov. De hjælper din hud med at holde sig sund, og i balance, samt adresserer lige præcis de udfordringer din hud har. Hos Naturlig Glød er fokus på den udsatte og sarte hud i ansigtet, men også på hals og décolleté, som er den øverste del af brystkassen. Ved alle vores ansigtsbehandlinger vil du til slut få vejledning i hvordan du forsat kan pleje din hud optimalt derhjemme, samt få råd om videre behandlingsforløb.

Sugaring

Sugaring er en sikker, skånsom og effektiv løsning på hårfjerning til både kvinder og mænd.  Det er en ældgammel hårfjerningskunst og manuel teknik, der har været praktiseret gennem århundreder af kvinder fra Mellemøsten.

Sugaring giver mange unikke fordele. Det skyldes blandt andet den særlige håndteknik, som sukkermassen bliver fjernet på. Med denne teknik trækker sukkermassen hårene ud i deres naturlige vækstretning, mens hårene stadig er i den tidlige vækstfase. Det udelukker, at hårene knækker, unødigt ubehag, irritation og indgroede hår, alt imens sukkermassen eksfolierer tørre hudceller og efterlader huden blød og silkeagtig. Den største fordel ved Sugaring er nok at hårvækst med tiden vil mindskes permanent, fordi håret fjernes helt med vækstretningen uden at efterlade knækkede hår i hårsækkene.

 

Produkterne er 100% naturlige, bestående af sukker og vand. De er hypoallergeniske, og fremragende for eksem og psoriasis.

Makeup

Jeg tilbyder både dag- og aften makeup samt brudemakeup. Der vil altid blive taget udgangspunkt i dine ønsker, og makeuppen vil blive lagt, så det passer til din ansigtsform og ansigtstræk.

Vipper & Bryn

Jeg farver bryn og vipper med farve egnet til sensitiv hud, samt retter bryn, så det komplimenterer netop din ansigtsform.

Please reload

bottom of page